Suikervrije maandbox

Suikervrije maandbox

Suikervrij eten kan in vele vormen. Of je nu niet wilt snoepen, geen toegevoegde suikers wilt eten of helemaal koolhydraat arm. Met de suikervrije maandbox ga je met de eerste twee aan de slag. Tijdens de suikervrije maand start je eerst met het stoppen met eten van logische suikers (snoep) de volgende stap is het stoppen met eten van toegevoegde suikers.

Om je hier goed bij te helpen heb ik de suikervrije maandbox ontwikkeld. Met deze box ga je stap voor stap suikervrij. Je ontvangt de box thuis en gaat hier zelfstandig mee aan de slag.

Wat zit er allemaal in de box: 
  • Denk opdrachten, opdrachten die je helpen bij het vergroten van je motivatie.
  • Doe opdrachten, opdrachten die je stap voor stap helpen om geen (toegevoegde) suikers meer te eten.
  • Acties voor het inzetten van sociale steun
  • Opdrachten om je leefomgeving beter in te richten
  • Achtergrond informatie
  • Fun opdrachten

En nog veel meer!


Hoe hebben anderen de box ontvangen ervaren?

“Deze box ontvangen en openen is (ironisch genoeg) één grote snoepwinkel!”
“Ik had het gevoel dat suikervrij eten ineens leuk kan zijn.”
“Ik was verrast over hoeveel erin zit!”


Voor wie is de box?

De box is voor jou indien je minder wilt snoepen, gezonder wilt eten en daar tijd en energie in wilt stoppen. Maar vooral als je wilt dat dit proces leuk is. Wanneer je niet helemaal de inspiratie hebt of de tijd om uit te zoeken hoe je dit het beste kunt doen. Suikervrij eten is niet makkelijk, deze box helpt je erbij om het zo makkelijk mogelijk te maken. Echter ben jij diegene die het moet doen. Met de box heb je alles in huis om dit ook te doen! 

Aanmelden voor de box? Mail mij

Hoe werkt mee doen met de suikervrije maand?
1. Je meld je aan, via de mail.
2. Je ontvangt een startmail met aanvullende vragen (adres bijvoorbeeld) en een factuur.
3.  Na betaling van de factuur en reactie op de aanvullende vragen, maak ik de box voor je klaar. Deze stuur ik via de post naar jou toe (past door de brievenbus).
4. Ook kom je in de s.o.s suikervrije steun whatsappgroep (indien je dit wilt). In deze groep kun je elkaar steunen, recepten delen en hulp vragen.
5. Wanneer je de box thuis hebt ontvangen, start jij met jouw suikervrije maand (circa 30 dagen).


Aanbieding: Doe je mee voor de maand april 2021 dan krijg je nu een leuke extra. Je ontvangt een twee in één box. Waarmee je twee maanden mee kunt doen. Eerst doe je mee met de suikervrije maandbox “logische suikers” en daarna kun je met dezelfde box mee doen met de suikervrije maandbox “stiekeme suikers”.

Nu voor 29,50 (ipv 59,-) exclusief 4,10 verzendkosten.

Aanmelden voor de box? Mail mij


Wie is de Healthy Ageing Architect? 

Ik (zie foto) ben Kim Hakkenes. Nog wel, binnenkort trouw ik met een Schat en word ik er zelf ook een ;). Ik deed verschillende opleidingen, eerst de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management, daarna de Master Healthy Ageing. Ik heb jaren lange ervaring met het werken aan gedragsverandering. 8 jaar als projectmanager van een gezondheidsprogramma op een grote sociale werkplaats en daarna 4 jaar als mede eigenaar van Sportstudio MIBOSO in Groningen.

Zelf eet ik al 8 jaar grotendeels suikervrij. Met strengere en mildere periodes. Ik ben zelf begonnen met suikervrij eten, omdat ik hoopte dat dit mijn concentratie vermogen zou verbeteren. Dat deed het, maar het deed nog veel meer, ik voelde me beter, had minder schommelingen in mijn energie en honger en geen gaatjes meer!  Ik stopte ook omdat ik niet verslaafd wilde zijn aan suiker. Maar ik merkte in het proces ook dat suikervrij eten ontzettend lastig kan zijn, want man o man wat is suiker verslavend. Waar begin je, hoe begin je, wat zijn je eigen regels en hoe hou je dit vol? Hoe vraag je om hulp, hoe richt je je huis dan suikervrij in? Al mijn professionele én persoonlijke ervaring heb ik met een flinke dosis creativiteit in deze box gestopt, en hij ontploft werkelijk van alle onderdelen die bij suikervrije eten horen.

Twijfel je nog of je de box wilt aanschaffen? Bekijk het zo, voor 1 euro per dag heb jij alles in huis om niet meer te snoepen, om op een leuke manier voor jouw doelen te gaan. Of dit nou het begin van een gezonde leefstijl is, of de volgende stap. De suikervrije maandbox kan je hier mee helpen.


Wanneer je vragen hebt, mag je mij natuurlijk ook mailen, of meld je aan via deze link-> Mail mij


Voorbeeld van een opdracht:

De suikervrijheidsboom staat vrij centraal in de suikervrije maandbox, zowel de logische als de stiekeme suikers. Want met de

ze boom maak jij visueel hoe het gaat. Je krijgt er twee potloden bij, een licht groene (vrij van logische suikers) en donker groen (vrij van stiekeme suikers) maar d

at is niet het enige, je gaat er ook voor zorgen dat jouw gedrag zichtbaar wordt voor de b

uitenwereld, je gaat namelijk in het begin van de maand je boom delen met vrienden/ familie/ collega’s etc en aan het eind van de maand. Deze sociale druk gaat er voor zorgen dat jij het gedrag beter kunt volhouden. En hier treed natuurlijk een cognitieve disonantie op, want je wilt wel de voordelen van suikervrij eten (lekkerder in je vel, afvallen, goede huid, geen moo

dswings), maar er zijn ook momenten dat je de voordelen van suiker wilt (lekker gevoel, comfort, gemak). Op zulke momenten kan het helpen dat je die voordelen niet meer stiekem kunt innemen, want je zult immers aan het eind van de maand je boom tonen en die wil je zo groen en gezond mogelijk maken. Ik help je zelfs met tips waar je de boom het beste kunt neerleggen en hoe je er voor zorgt dat je hem elke dag invuld. En waarom geen rood potlood, ik help je alleen met het gezonde gedrag wél te doen. Het ongezonde gedrag maken we zo moeilijk mogelijk. Wat precies de opdracht is, leg ik uit in de bijgevoegde video’s.


Mee doen? Zelf ervaren hoe fijn suikervrij leven kan zijn?  Mail mij

Nu voor 29,50 (ipv 59,-) exclusief 4,10 verzendkosten.