Suikervrije maandbox

Suikervrije maandbox

Met deze box leer jij stap voor stap hoe je suikervrij kunt eten. Eigenlijk is de box een cursus verpakt in een gezellig jasje. Suikervrij eten kan in vele vormen. Of je nu niet wilt snoepen, geen toegevoegde suikers wilt eten of helemaal koolhydraat arm. Met de suikervrije maandbox ga je met de eerste twee aan de slag. Zelf eet ik al jaaren suikervrij. Met strengere periodes en periodes met verdacht veel jokers. Voordat ik met suikervrij eten begon, had ik vaak ongeremde snaaibuien, wanneer alles me tegenzat vloog ik naar de winkel. Ik had geen controle op mijn eetgedrag, ook was ongezond eten enorm verbonden aan ontspanning. Nu heb ik dat niet meer en ook jij kunt dit leren!

Tuurlijk geniet ik nog wel eens van wat lekkers, ook dat hoort bij een gezonde leefstijl en heus ik vlieg ook nog wel eens naar de winkel, echter gebeurd me dit nu eens in de drie maanden in plaats van meerdere keren per week. En dat bewust genieten is nu ook een afgebakende periode, ik pak daarna weer een suikervrije leefstijl op. Ik gun jou dit ook!

Tijdens de suikervrije maand start je eerst met het stoppen met eten van logische suikers (snoep, koek etc.) de volgende stap is het stoppen met eten van toegevoegde suikers.

Om je hier goed bij te helpen heb ik de suikervrije maandbox ontwikkeld. Hierin zit al mijn kennis van gedragsverandering, mijn ervaring met het coachen op leefstijl en mijn persoonlijke ervaring met suikervrij eten. Met deze box ga je stap voor stap suikervrij. Je ontvangt de box thuis en gaat hier zelfstandig mee aan de slag.

Voor de duidelijkheid: je eet niet echt suikervrij, want je eet natuurlijk nog wel de producten die van nature suiker bevatten. Met suikervrij doel ik op de toegevoegde suikers. In de box leer je hier alles over.

Wat zit er allemaal in de box: 
 • Denk opdrachten, opdrachten die je helpen bij het vergroten van je motivatie.
 • Doe opdrachten, opdrachten die je stap voor stap helpen om geen (toegevoegde) suikers meer te eten.
 • Acties voor het inzetten van sociale steun
 • Opdrachten om je leefomgeving beter in te richten
 • Achtergrond informatie
 • Fun opdrachten

En nog veel meer!


Hoe hebben anderen de box ontvangen ervaren?

“Deze box ontvangen en openen is (ironisch genoeg) één grote snoepwinkel!”
“Ik had het gevoel dat suikervrij eten ineens leuk kan zijn.”
“Ik was verrast over hoeveel erin zit!”


Voor wie is de box?

De box is voor jou indien je minder wilt snoepen, gezonder wilt eten en daar tijd en energie in wilt stoppen. Maar vooral als je wilt dat dit proces leuk is. Wanneer je niet helemaal de inspiratie hebt of de tijd om uit te zoeken hoe je dit het beste kunt doen. Suikervrij eten is niet makkelijk, deze box helpt je erbij om het zo makkelijk mogelijk te maken. Echter ben jij diegene die het moet doen. Met de box heb je alles in huis om dit ook te doen! 

Aanmelden voor de box? Mail mij

Hoe werkt mee doen met de suikervrije maandbox?
1. Je meld je aan, via de mail.
2. Je ontvangt een startmail met aanvullende vragen (adres bijvoorbeeld) en een factuur.
3.  Na betaling van de factuur en reactie op de aanvullende vragen, maak ik de box voor je klaar. Deze stuur ik via de post naar jou toe (past door de brievenbus).
4. Ook kom je in de s.o.s suikervrije steun facebook groep (indien je dit wilt). In deze groep kun je elkaar steunen, recepten delen en hulp vragen.
5. Wanneer je de box thuis hebt ontvangen, start jij met jouw suikervrije maand (circa 30 dagen).


Aanbieding: Doe je NU mee dan ontvang je niet één box maar twee boxen in één.  Waarmee je twee maanden mee kunt doen. Eerst doe je mee met de suikervrije maandbox “logische suikers” en daarna kun je mee doen met de suikervrije maandbox “stiekeme suikers”. Alles in één box.

Nu voor 29,50 (ipv 59,-) exclusief 4,10 verzendkosten.

Aanmelden voor de box? Mail mij


Het is best spannend om deze stap te nemen!

Je bent echt niet de enige die dit enorm spannend vindt, want je weet waarschijnlijk wel dat te veel suiker niet goed voor je zijn. Echter is suiker ook zo verschrikkelijk verslavend, daar mee stoppen of minderen doe je gewoon niet zomaar. Deze box gaat je echt laag voor laag helpen, als een gezonde suikervrije taart! Met als doel dat jij grip krijgt op jouw suiker inname. Je kunt de box zien als een suikervrij eten cursus die je in 12 lagen helpt om suikervrij te leven. Hieronder vindt je een overzicht waar deze lagen uit bestaan:

 • Laag één: stap voor stap starten.
 • Laag twee Inzicht in je voortgang: de suikervrijheidsboom
 • Laag drie: Ontdekken van je diepliggende motivatie.
 • Laag vier: Obstakels opruimen. Inzicht in wat je tegenhoudt om suikervrij te eten.
 • Laag vijf: Achtergrond informatie over suikers.
 • Laag zes: Je leven suikervrij inrichten + leuke handgemaakte gadgets.
 • Laag zeven:  Je eigen regels bepalen! (en je daar dan aan houden)
 • Laag acht: Jokers. When it gets tough.
 • Laag negen:  inzicht in stiekeme suikers (maand 2)
 • Laag tien: Sociale steun opzetten + leuke handgemaakte kaartjes
 • Laag elf: inzicht in je patronen omtrent het eten van toegevoegde suikers.
 • Laag twaalf: Stap voor stap geen stiekeme suikers meer eten.

Daarnaast ook: 

– Suikervrije (lekkere en gemakkelijke) recepten
– Hand gemaakte suikervrij stickers
– Informatie over onze suikervrije route.
– Fun opdracht

Je kunt de box zelf laag voor laag ontdekken, of je je kunt ook gebruik maken van de structuur mailing, hierbij ontvang je stap voor stap in je mailbox wat je nu het beste kunt doen. Dit programma kun je erbij bestellen voor 7,50 per maand. Zet dit er even bij in je aanmelding!

Nog even gekwantificeerd, mocht je dat fijn vinden:

1 box
2 maanden
11 opdrachten
8 gadgets
18 video’s

Aanmelden voor de box? Mail mij

Wie is de Healthy Ageing Architect? 

Ik (zie foto) ben Kim Schat Hakkenes. Sinds kort ben ik ook een Schat, want ik trouwde met een Schat. Ik deed verschillende opleidingen, eerst de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management, daarna de Master Healthy Ageing. Ik heb jaren lange ervaring met het werken aan gedragsverandering. 8 jaar als projectmanager van een gezondheidsprogramma op een grote sociale werkplaats en daarna 4 jaar als mede eigenaar van Sportstudio MIBOSO in Groningen.

Zelf eet ik al 8 jaar grotendeels suikervrij. Met strengere en mildere periodes. Ik ben zelf begonnen met suikervrij eten, omdat ik hoopte dat dit mijn concentratie vermogen zou verbeteren. Dat deed het, maar het deed nog veel meer, ik voelde me beter, had minder schommelingen in mijn energie en honger en geen gaatjes meer!  Ik stopte ook omdat ik niet verslaafd wilde zijn aan suiker. Maar ik merkte in het proces ook dat suikervrij eten ontzettend lastig kan zijn, want man o man wat is suiker verslavend. Waar begin je, hoe begin je, wat zijn je eigen regels en hoe hou je dit vol? Hoe vraag je om hulp, hoe richt je je huis dan suikervrij in? Al mijn professionele én persoonlijke ervaring heb ik met een flinke dosis creativiteit in deze box gestopt, en hij ontploft werkelijk van alle onderdelen die bij suikervrije eten horen.

Twijfel je nog of je de box wilt aanschaffen? Bekijk het zo, voor 50 cent per dag heb jij alles in huis om niet meer te snoepen, om op een leuke manier voor jouw doelen te gaan. Of dit nou het begin van een gezonde leefstijl is, of de volgende stap. De suikervrije maandbox kan je hier mee helpen!


Wanneer je vragen hebt, mag je mij natuurlijk ook mailen, of meld je aan via deze link-> Mail mij


Voorbeeld van een opdracht:

De suikervrijheidsboom staat vrij centraal in de suikervrije maandbox, zowel de logische als de stiekeme suikers. Want met de

ze boom maak jij visueel hoe het gaat. Je krijgt er twee potloden bij, een licht groene (vrij van logische suikers) en donker groen (vrij van stiekeme suikers) maar dat is niet het enige, je gaat er ook voor zorgen dat jouw gedrag zichtbaar wordt voor de buitenwereld, je gaat namelijk in het begin van de maand je boom delen met vrienden/ familie/ collega’s etc en aan het eind van de maand. Deze sociale druk gaat er voor zorgen dat jij het gedrag beter kunt volhouden. En hier treed natuurlijk een cognitieve disonantie op, want je wilt wel de voordelen van suikervrij eten (lekkerder in je vel, afvallen, goede huid, geen moodswings), maar er zijn ook momenten dat je de voordelen van suiker wilt (lekker gevoel, comfort, gemak). Op zulke momenten kan het helpen dat je die voordelen niet meer stiekem kunt innemen, want je zult immers aan het eind van de maand je boom tonen en die wil je zo groen en gezond mogelijk maken. Ik help je zelfs met tips waar je de boom het beste kunt neerleggen en hoe je er voor zorgt dat je hem elke dag invult. En waarom geen rood potlood, ik help je alleen met het gezonde gedrag wél te doen. Het ongezonde gedrag maken we zo moeilijk mogelijk. Wat precies de opdracht is, leg ik uit in de bijgevoegde video’s.


Meer heb ik je nu even niet te vertellen, je bent best lang aan het lezen, volgens mij wil je dit best graag, misschien heb je nog net even een zetje nodig: hierbij: jij kunt dit! Kies voor jezelf, doe mee 🙌🏻 Ervaar zelf hoe fijn suikervrij leven kan zijn?  Mail mij

De box is nu nog te bestellen voor 29,50 (ipv 59,-) exclusief 4,10 verzendkosten. En ja dat is dus 50 cent per dag😜!