JAR OF HEALTH

365 DAYS OF HEALTHY AGEING 

JE HEBT DE JAR AANGESCHAFT OF GESCHENK GEKREGEN! WAT LEUK. WE HOPEN DAT JE NET ZOVEEL INSPIRATIE ZULT BELEVEN AAN HET DAGELIJKS UITVOEREN VAN DE OPDRACHTEN ALS DAT WIJ HADDEN AAN DE ONTWIKKELING ERVAN. HEB JE DE JAR NOG NIET? BESTEL HEM DAN SNEL VIA DE MAIL.

BESTELLEN
Ben je geinteresseerd in het aanschaffen van de jar voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld als nieuwjaarspresentje voor je team.  De jar kost 19,50 en kan verzonden worden (+6,95) of afgehaald worden bij MIBOSO Sportstudio te Helperzoom 3a, Groningen.

TOEPASSING
De jar spreek eigenlijk voor zich, zet hem neer en haal er elke dag een tip uit. Echter is gedragsverandering niet altijd zo vanzelfsprekend, daarom op deze pagina wat extra tips om er een fantastisch jaar van te maken

STARTERS TIPS

  • Verbind het pakken van een briefje aan een al bestaande gewoonte (tandenpoetsen smorgens of je kop koffie drinken).
  • org dat de Jar in het zicht staat. Houdt er wel rekening mee dat je de plek regelmatig moet veranderen, zodat je de jar blijft zien en hij niet opgaat met het interieur.
  • Sommige tips vragen nou eenmaal om wat voorbereiding, pak op zo’n dag gerust twee tips, eentje die je vandaag kunt uitvoeren en eentje die je vandaag kunt voorbereiden, zodat je hem morgen kunt uitvoeren.
  • Op onze nieuwe website (comming soon!) zullen er blogs te vinden zijn.

TOTSTANDKOMING
De jar is ontwikkeld door het team van MIBOSO Sportstudio (www.miboso.nl)  en geproduceerd in het werklab “de Aanpakkers” in Oud Pekela. En het potje is 100% recyclebaar. Leuke tips hiervoor zitten in de jar.

Volg ons om op de hoogte te blijven!